Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

 
Tutorial - Efect de desene animate

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GFX.MyForum.Ro : Tutoriale Photoshop
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

FaNkY
FoundeR
<font color=red><b>FoundeR</b></font>


Data inscrierii: 17/Oct/2007
Mesaje: 165

MesajTrimis: 31/10/2007 13:20    Titlul subiectului: Tutorial - Rod de desene animate Raspunde cu citat (quote)

In acest tutorial veti vedea cum se transforma o poza normala intr-o poza de desene animate.

Pentru inceput deschideti o imagine in modul RGB. Pentru a verifica asta mergeti la Image>Mode>RGB Color.
Tutorial - Efect de desene animate Tutorial - Rod de desene animate
Acum mergeti la Filter>Artistic>Poster Edges

Acum setati Brightness Value:10 si Contrast:30
Tutorial - Efect de desene animate Tutorial - Rod de desene animate

Mergeti la Filter>Artistic>Cut Out
Si acesta va fii rezultatul:

Tutorial - Efect de desene animate Tutorial - Rod de desene animate
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GFX.MyForum.Ro : Tutoriale Photoshop Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum